Zaterdag 9 september Benefiet Event, Zalencentrum De Brug te Reeuwijk ... Klik hier

Het 5e benefiet event

Graag willen we iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van het 5e benefiet event heel hartelijk bedanken. Het benefiet event heeft plaatsgevonden op 9 september 2017 in Zalencentrum De Brug te Reeuwijk.

Het was een mooie avond met een mooi boodschap die door velen is gehoord en waar gehoor aan is gegeven. We hebben van een aantal bezoekers vernomen dat ze een waterpomp willen laten plaatsen door Quality For Life Foundation. Wij zijn daar heel blij mee, want zo kunnen we nog meer arme mensen helpen aan schoon drinkwater.

Deze avond was een succes mede dankzij BATCRAB, @ddiction, Holly and her buddies, DJ-AYA, Mr. Faya, Tim Horsting, Radjen Jagroe, Joyce Vanderbos, Manisha Hanoeman, Sudhier Nannan, Delftse op Stap, Pictan, Lisa, Willem van Anrooij, Ganesh Ramnath, AH Moordrecht, restaurant IL Negozio, Zalencentrum De Brug. Tevens was de Rotery Club uit Reeuwijk aanwezig op ons event, wat wij zeer op prijs hebben gesteld.

Een succesvolle avond is mede mogelijk gemaakt dankzij onze geweldige vrijwilligers die zich voor -, tijdens – en na het event hebben ingezet. Iedereen heel erg bedank voor jullie inzet.

Uiteraard alle aanwezigen danken wij voor hun komst en hun bijdrage.

De opbrengsten van dit benefiet event zijn equivalent aan de kosten, desondanks hebben we een geslaagd benefiet, aangezien wij nieuwe donateurs hebben kunnen werven en goede naamsbekendheid in Reeuwijk en omstreken hebben achtergelaten.

Wij zullen uiteraard doorgaan met het realiseren van nieuwe waterpompen in de dorpen van India. Nogmaals heel hartelijk dank.


Het archief