Zaterdag 9 september Benefiet Event, Zalencentrum De Brug te Reeuwijk ... Klik hier

Calandlyceum Amsterdam

Leerling van het Calandlyceum Amsterdam gaan wederom hard aan de slag om armen in India te helpen aan schoon drinkwater. 
Deze week is Quality For Life Foundation samen met het Calandlyceum gestart met een waterproject. De kinderen van 12 brugklassen doen dit jaar mee aan het project. Vorig jaar hebben 2 brugklassen geld ingezameld en is er in een dorp in India een waterpomp geplaatst.
Dit jaar gaan de kinderen bij de vakken Biologie, Aardrijkskunde, Geschiedenis en Lichamelijke Oefening bezig zijn met het waterproject. 
De kinderen waren erg geïnteresseerd tijdens de introductielessen die werden verzorgd door ons. Tevens waren ze erg enthousiast tijdens de biologielessen bestuderen van waterpest.

De kinderen zullen tot 15 mei bezig zijn met het project op school. Ook zullen ze voor het project geld inzamelen door heitje voor een karweitje klusjes te doen en tijdens de Calandloop zich te laten sponsoren.
Helpt u deze kinderen door flink te doneren waardoor zij ervoor kunnen zorgen dat er nog veel meer waterpompen geplaatst kunnen worden in de arme dorpen van India.
Zou toch mooi zijn als we dit jaar 3 pompen namens het Calandlyceum zouden kunnen plaatsen.


Het archief