Zaterdag 9 september Benefiet Event, Zalencentrum De Brug te Reeuwijk ... Klik hier

Elke Euro die u doneert uit úw hart is van harte welkom!

Door uw financiële bijdrage kunt u op allerlei manieren verbetering aanbrengen in het leven van vele arme mensen in India.

Door het kastestelsel, armoede, financiële problemen, gebrek aan kennis en educatie zijn deze mensen genoodzaakt afgezonderd te leven.

Tot deze groepering mensen richten wij ons en bieden hen een menswaardig bestaan en geven het vertrouwen dat ook zij rechten hebben. Hierdoor krijgen zij een positieve kijk op het leven.

Door het gebrek aan schoon water zijn de hygiënische omstandigheden waarin deze mensen leven, niet altijd even optimaal. Dit heeft als gevolg dat de gezondheid van deze mensen vaak slecht is.

Met uw donatie steunt u kleinschalige projecten in India.

Deze projecten worden samen met ons, de lokale bevolking en de bewoners van het dorp opgezet en gerealiseerd. Hierdoor ontstaat er een eenheid en betrokkenheid van een ieder. Tevens verschaffen wij op deze manier op micro niveau werkgelegenheid.

U kunt ons in ons werk maar vooral de kansarme mensen helpen door een bedrag te doneren. Wij zorgen er altijd voor dat alle donaties ook direct besteed wordt aan de nodige voorzieningen voor deze mensen.

Doneert u ook!

U kunt ons in ons werk maar vooral de kansarme mensen helpen door een bedrag te doneren. Wij zorgen er altijd voor dat alle donaties ook direct bij deze mensen terecht komt en direct wordt besteed aan de nodige voorzieningen voor deze mensen.

Doneer materialen

“Waterpomp Filter” doneren

De waterpompen moeten ieder jaar worden voorzien van nieuwe filters. Ze dienen elk jaar gemonteerd te worden.

(meer…)


“Educatie Materiaal” doneren

In alle dorpen die wij hebben voorzien van waterpompen kunnen de kinderen niet naar school.

(meer…)


“Waterpomp” doneren

Het slaan van waterputten (plaatsen van een waterpomp) komt de gezondheid van lokale bevolking enorm ten goede.

(meer…)


Het archief