Zaterdag 9 september Benefiet Event, Zalencentrum De Brug te Reeuwijk ... Klik hier

Adopteer een dorp
samen met onze hulp

Iedereen heeft recht op een menswaardig bestaan, echter is in grote delen van India dit niet het geval.

De armoedecirkel móet doorbroken worden.

Wij zijn niet alleen bezig met lopende projecten maar doen ook een onderzoek naar nieuwe dorpen. Vaak hebben wij een dorp op het oog maar hebben dan niet genoeg financiën om een dorp te helpen. Vandaar dat wij vooruitkijkend vast mensen de mogelijkheid willen geven om erover na te denken.

Welke voordelen geeft het de bewoners van een dorp?

Bijvoorbeeld door kinderen een vorm van onderwijs aan te bieden. Zij zullen behoed worden van het terugkerend patroon dat zij zien bij ouders. Anders zullen deze gemeenschappen altijd in negatieve en ongezonde cyclus blijven hangen. Door hen bewust te maken zullen de jongeren – en aangezien zij de toekomst zijn – daarmee de gemeenschap vooruitbrengen.

Maar wat als kinderen naar school gaan, maar thuis niets te eten hebben en ongezond zijn?

Onderwijs is essentieel maar gezondheid zeker ook. Daarom is het belangrijk dat er ook medische posten komen. En dit op een laagdrempelige manier. Wij gaan naar de mensen toe in plaats van dat zij naar ons toekomen.

Wilt u het verschil maken? Adopteer dan een dorp!

U kunt samen met uw familie, vrienden, gezin een dorp adopteren. Middels het adopteren van een dorp kunt u de dorpelingen voorzien van schoon drinkwater, de kinderen voorzien van educatie, kleding, voeding, medische voorziening etc.

Velen zijn u voor gegaan!

Mensen hebben ter nagedachtenis aan een dierbare, geboorte of om een ander gelukkig moment vast te leggen, geld ingezameld en hiermee een dorp weer gelukkig gemaakt.

SAMEN ZIJN WE STERK

Er zijn tal van mogelijkheden om geld in te zamelen. Blijf je doel voor ogen houden. Waarom geen gelijke rechten voor iedereen?

Start daarom vandaag nog met het adopteren van een dorp.

Het maakt het leven zo mooi om samen een groot aantal mensen blij te zien en gezinnen heerlijk schoon water te laten drinken. Wat een goed gevoel zal het geven als u de kraan hier open doet en een glas schoonwater drinkt en stilstaat bij het feit dat ergens in India armen mensen nu ook schoon water kunnen drinken.

Het is niet alleen het adopteren van een dorp, maar ook zoveel betekenissen en herinneringen, zoveel om naar terug te kijken en nog veel meer als je in spiegel kijkt en zegt YES, WE DID IT!

Een dorp adopteren kost ongeveer € 2.000,-. Hiermee gaan we een waterpomp plaatsen en kunnen we de onderhoud van het eerste jaar voorzien, bv filter. We kopen ook voor de bewoners kleding en schoenen.

Bent u na het lezen enthousiast geworden en wilt u dit ons bespreken laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij zullen dan contact met u opnemen en een afspraak inplannen.

Alvast bedankt voor uw hulp!


Start een project

Het archief