Zaterdag 9 september Benefiet Event, Zalencentrum De Brug te Reeuwijk ... Klik hier

Kernwaarden

De Stichting opereert op basis van zes kernwaarden,
maar wij noemen het liever onze zes kern deugdzaamheden.

Integriteit

Wij zijn rechtvaardig, eerlijk, oprecht, toegewijd, moedig, gedisciplineerd en veerkrachtig. Wij leiden en onderwijzen door het goede voorbeeld te geven, door zelf het goede voorbeeld te zijn. Wij nemen verantwoordelijk en houden onszelf en elkaar verantwoordelijk. Wij behandelen anderen zoals wij zelf graag behandeld willen worden.

Moed

Wij nemen initiatief. Wij omarmen de strijd om mensenrechten te vervullen.
Door het starten van dit project zijn wij aan een reis begonnen die compleet nieuw is voor ons,
een nieuw werkveld in een nieuw gedeelte van de wereld.
Wij geven onze mening, zelfs als dat tegen algemene overtuigingen ingaat.
Wij laten morele kracht zien door het volgen van onze principes en datgene te doen wat juist is,
ongeacht of dit soms moeilijk kan zijn.
Wij treden verder buiten onze comfort zone.
Wij gaan zelfverzekerd om met moeilijkheden.

Toewijding

Onze toewijding en vastberadenheid zorgen ervoor dat wij ernaar streven onze doelen te bereiken. Onze liefde voor de mensen en voor dit werk en het feit dat het noodzakelijk is, geven ons het doorzettingsvermogen om het te blijven doen. Wij zijn méér dan bereid om ons hier extra voor in te spannen.

Vertrouwen

Wij doen wat wij zeggen en wij zeggen wat wij doen. Wij houden ons aan onze beloften. Wij behandelen anderen met respect. Omdat wij geloven dat vertrouwen de basis is van elke relatie, doen wij er alles aan om dat vertrouwen op te bouwen. Wij zijn transparant in onze communicatie en werkmethoden naar iedereen binnen de Stichting, de lokale bevolking en iedereen die maar iets wilt weten. U kan op ons rekenen.

Liefde

Het is uit pure liefde – recht vanuit het hart – voor onze medemens dat wij dit werk doen. Wij houden evenveel van iedereen ongeacht ras, kaste, sociale klasse, geloofsovertuiging, kleur, geslacht of leeftijd. Wij verwachten niks terug. Wij hebben het gevoel dat dit onze plicht is en het voelt als een zegen dat wij de kans krijgen om deze taak te volbrengen. Wij doen het puur uit liefde, puur voor de liefde.

Cultuur

Wij respecteren de lokale cultuur en religieuze overtuigingen en nemen deze in acht. Voorbeelden hiervan zijn het bidden in hun tempels, zitten op de grond (in plaats van op stoelen), eten met handen (in plaats van met mes en vork), gescheiden zitten op basis van geslacht en het accepteren van hun gastvrijheid.

Het archief