Zaterdag 9 september Benefiet Event, Zalencentrum De Brug te Reeuwijk ... Klik hier

Gevangen in je eigen leven

Dit is het verschrikkelijke verhaal van de familie Das uit het dorp Ankia (Odisha)

Helpt u mee om de familie Das een menswaardig leven te geven?
Vader Damo Das heeft verlammingsverschijnselen. Moeder Radha Das is diabetisch. De oudste zoon Ramakan zorgt voor het gezin. Hij kan hierdoor zelf geen eigen leven opbouwen of trouwen en een gezin stichten. De jongste zoon Laxmidhar heeft een ziekte waarbij hij van tijd tot tijd geheel verstijfd, agressief wordt en schreeuwt. Hierdoor kan hij dus niet werken.
Radha Das had een klein wondje in haar hiel. Door haar diabetici is het kleine wondje nu een heel groot gat geworden. Ze heeft geen geld om naar het ziekenhuis te gaan om de wond te laten opereren. Ondanks dit werkt ze nog elke dag op het land. Damo Das heeft verlammingsverschijnselen en kan niet lopen, praten en ziet heel slecht. Ook hij kan vanwege geldgebrek niet naar het ziekenhuis om behandeld te worden.
Dit gezin krijgt geen enkele hulp en heeft geen geld. Ze kunnen alleen maar machteloos toekijken naar hun uitzichtloze situatie.

Onze missie is medische zorg aanbieden aan hulpbehoevenden. Dat gaan we ook doen voor dit gezin. Hiervoor hebben we uw hulp nodig! Stuurt u ons een bericht als u dit gezin wilt helpen? Via facebook of via de mail: info@qualityforlifefoundation.com

Samen kunnen we dit gezin redden, zodat zij ook een menswaardig leven kunnen leiden. Helpt u ook mee!

Deel dit project

Het archief